Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul My Bloody Valentine 3D, pe prima poziţie în box-office-ul din România

Filmul My Bloody Valentine 3D, pe prima poziţie în box-office-ul din România

Filmul My Bloody Valentine 3D, pe prima poziţie în box-office-ul din România
Sursa foto: My Bloody Valentine 3D
17 Feb 2009   •   21:01

"Infern de Ziua Îndrăgostiţilor 3D/ My Bloody Valentine 3D" este filmul care s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend-ul trecut, cu încasări de 381.748 de lei şi 16.491 de spectatori, anunţă Mediafax.
"Infern de Ziua Îndrăgostiţilor" a rulat vineri în premieră pe marile ecrane din România. Pelicula este un remake al filmului omonim din 1981, care a fost considerat de Quentin Tarantino ca fiind "cel mai bun film horror al tuturor timpurilor". "My Bloody Valentine 3D/ Infern de Ziua Îndrăgostiţilor" utilizează tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coşmar de un realism de-a dreptul terifiant.
Orăşelul Harmony nu a mai fost la fel după tragedia din urmă cu 10 ani. Un miner neexperimentat a provocat un accident în mină, în urma căruia au murit cinci persoane. Harry Warden, singurul supravieţuitor, deşi în comă profundă, şi-a căutat răzbunarea. La fix un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiţilor, s-a trezit din comă şi a ucis 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.
My Bloody Valentine 3D, trailer

Poziţia a doua în box office-ul de weekend-ul trecut a fost ocupată de o altă premieră, "Pantera Roz 2/ Pink Panther 2", regizat de Harald Zwart, cu Steve Martin în distribuţie. Pelicula a avut încasări de 224.158 de lei şi 13.233 de spectatori. "Pantera Roz 2" îl urmăreşte din nou pe simpaticul detectiv Jacques Clouseau.
Pink Panther 2, trailer

A treia în box office-ul românesc a fost premiera "Războiul mireselor/ Bride Wars", de Gary Winick, cu Anne Hathaway şi Kate Hudson. Filmul a avut încasări de 184.996 de lei şi 11.317 spectatori şi relatează povestea a două prietene care, dintr-o eroare de programare, au nunta în aceeaşi zi. De aceea, cele două încearcă să facă tot posibilul pentru a-şi fura invitaţii una alteia.
Bride Wars, trailer

Pelicula "Nou venită în oraş/ New in Town", cu Renee Zelleweger în rol principal, s-a clasat a patra. "Nou venită în oraş" este un film care spune povestea lui Lucy Hill, o afaceristă extrem de hotărâtă să lupte cu temperaturile de sub zero grade şi cu o comunitate restrânsă şi furioasă din cauza regulilor pe care aceasta a venit să le implementeze. Filmul a avut încasări de 67.710 lei şi 3.863 de spectatori.
New in Town, trailer

"Amurg/ Twilight" a ocupat locul cinci, cu încasări de 53.680 de lei şi 3.105 spectatori. "Amurg" aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste modernă şi plină de acţiune, între un vampir şi o muritoare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close