Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul Slumdog Millionaire, marele câştigător al premiilor sindicatului actorilor americani

Filmul Slumdog Millionaire, marele câştigător al premiilor sindicatului actorilor americani

Filmul Slumdog Millionaire, marele câştigător al premiilor sindicatului actorilor americani
Sursa foto: slumdog millionaire
26 Ian 2009   •   20:44

Gala a avut loc duminică seară şi este considerată un indicator al premiilor Oscar, ce vor fi decernate luna viitoare, la Hollywood. Filmul Slumdog Milionaire a primit premiul pentru cea mai bună distribuţie din partea Sindicatului Actorilor Americani. Şansele lui la Oscar sunt foarte mari acum, spun criticii.
Încântătoare a fost reacţia actriţei Meryl Streep care a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. "Nici măcar nu mi-am cumpărat o rochie! Sunt foarte, foarte şocată. Chiar dacă premiile pentru mine nu mai înseamnă nimic", a spus actriţa.
Sean Penn a primit premiul pentru cel mai bun actor. Sean Penn este unul dintre favoriţii la Oscar, alături de Mickey Rourke, care a primit deja un Glob de Aur pentru rolul din "The Wrestler".
Premiul pentru rolul secundar feminin i-a revenit actriţei Kate Winslet pentru "The Reader." Cel mai bun actor în rol secundar a fost desemnat regretatului Heath Ledger, pentru interpretarea din "The Dark Knight."
S-ar putea, spun criticii, ca lista căştigătorilor din acestă seară să fie repetată la Oscar. Şi asta pentru că membrii sindicatului actorilor americani votează şi pentru premiile Academiei americane de film.
Observator

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close