Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul "Totul despre sex" va avea o continuare

Filmul "Totul despre sex" va avea o continuare

Filmul "Totul despre sex" va avea o continuare
Sursa foto: totul despre sex
06 Feb 2009   •   14:37

Filmul inspirat de serialul de televiziune "Totul despre sex" va avea o continuare, iar Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis şi-au confirmat deja apariţia în partea a doua a lungmetrajului.
Potrivit Varienty.com, scenaristul Michael Patrick King va fi şi el implicat în acest proiect. Se pare că scenariul nu a fost încă scris, iar data de începere a filmărilor este şi ea incertă.
Toby Emmerich, preşedintele companiei de producţie cinematografică New Line, a declarat că doreşte să producă cât mai repede acest proiect şi să îl lanseze în vara anului 2010. John Melfi şi Sarah Jessica Parker vor fi producători executivi, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul primei părţi a filmului.
Apariţia filmului nu este singura veste buna pentru fanii "Totul despre sex". Autoarea serialului "Totul despre sex", scriitoarea Candace Bushnell, a semnat deja un contract "pentru a scrie două romane despre anii de adolescenţă ai lui Carrie Bradshow".
Prima parte a filmului inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex" a avut un succes enorm. Producţia a avut cele mai bune încasări obţinute vreodată în box office-ul american de o comedie romantică.

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close