Antena 3 CNN Show Showbiz Firma care a ?organizat? concertul AC/DC a returnat 10.000 de euro

Firma care a ?organizat? concertul AC/DC a returnat 10.000 de euro

Firma care a ?organizat? concertul AC/DC a returnat 10.000 de euro
Sursa foto: AC/DC
23 Apr 2009   •   23:19

Firma care anunţase că AC/DC va concerta la Bucureşti la sfârşitul lunii mai,PlayCool, a returnat 10.000 de euro companiei care a vândut bilete pentru eveniment, anunţă Mediafax.

"Ne-au fost returnaţi cei 10.000 de euro pe care apucasem să-i virăm firmei PlayCool, însă tot nu am primit nicio explicaţie din partea reprezentanţilor firmei, ei fiind în continuare de negăsit", a declarat, joi seară, Andrei Tuturugă, reprezentant al companiei Ticketpoint, care s-a ocupat de vânzarea biletelor pentru concertul AC/DC.

"S-au gândit, probabil, că îi vom lăsa în pace, însă noi în continuare ne considerăm prejudiciaţi", a adăugat Tuturugă. Acesta susţine că va obliga firma PlayCool să plătească şi daune de imagine.

"Am formulat deja o plângere penală împotriva lor pentru a recupera aceşti bani şi, în plus, am contactat şi Ambasada Israelului la Bucureşti pentru a ne ajuta să-i localizăm, eventual în ţara lor. Intenţionăm să cerem şi intervenţia Interpolului pentru a ne ajuta să-i găsim şi pentru a fi traşi la răspundere pentru gestul lor", a mai spus Tuturugă, potrivit Mediafax.

Administratorul firmei PlayCool, a publicat un comunicat de presă în care explică situaţia creată de amânarea festivalului. Comunicatul a apărut pe site-ul evenimentului, www.bucharestrockarena.ro.

"PlayCool nu a beneficiat de nicio sumă de bani provenită din vânzarea biletelor la Bucharest Rock Arena sau din alte surse alternative: sponsorizări/parteneriate/vânzări de drepturi", se arată în comunicat.

"PlayCool nu a intenţionat niciun moment să inducă în eroare sau să comunice eronat vreo informaţie cu privire la Bucharest Rock Arena în niciun scop: comercial sau de imagine?.

Organizatorii Festivalului Bucharest Rock Arena au anunţat şi promovat în mod fals concertul celebrei trupe rock AC/DC. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare online, precum şi la diferite locaţii din Bucureşti. Trupa ar fi trebuit să concerteze la "Bucharest Rock Arena" care urma să aibă loc pe 30 şi 31 mai.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close