Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul de 11 ani al lui Will Smith va juca în filmul ?Karate Kid?

Fiul de 11 ani al lui Will Smith va juca în filmul ?Karate Kid?

Fiul de 11 ani al lui Will Smith va juca în filmul ?Karate Kid?
01 Dec 2009   •   17:05

Jaden Smith, fiul de 11 ani al actorului Will Smith, va apărea în noua producţie Karate Kid. Băiatul se antrenează cu legendarul Jackie Chan, care va juca şi el în noul film, informează The Telegraph.

Cei doi au fost fotografiaţi pe Marele Zid Chinezesc, unde vor avea loc filmările. ?Se antrenează cu seriozitate. Sunt foarte impresionat de eforturile lui?, a declarat Jackie Chan.

?Jaden m-a respectat atât ca profesor, cât şi ca actor. Profesionalismul lui poate fi comparat cu cel al marilor artişti de la Hollywood?, a adăugat actorul.

Versiunea originală a producţiei ?The Karate Kid? a fost lansată în anul 1984 şi i-a avut în rolurile principale pe Ralph Macchio (Daniel) şi Pat Morita (Mr Miyagi). Este unul dintre cele mai cunoscute filme ale anilor 1980.

Noua producţie va împrumuta elemente din scenariul iniţial, însă acţiunea se va petrece la Beojing. De asemenea, a fost modificat şi numele personajului principal.

Nu este prima oară când fiul lui Will Smith apare într-o producţie cinematografică. Jaden Smith a jucat alături de tatăl său în filmul ?The Pursuit of Happyness?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Will Smith film
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close