Antena 3 CNN Show Showbiz Fosta soţie a lui Michael Jackson: Megastarul nu este tatăl biologic al copiilor

Fosta soţie a lui Michael Jackson: Megastarul nu este tatăl biologic al copiilor

Fosta soţie a lui Michael Jackson:  Megastarul nu este tatăl biologic al copiilor
Sursa foto: Debbie Rowe
29 Iun 2009   •   16:04

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson şi mama copiilor acestuia, a făcut o dezvăluire şocantă, la numai câteva zile de moartea starului. Femeia susţine că ?Regele pop-ului? nu este tatăl biologic al copiilor, arată www.theinsider.com.

Debbie a povestit că a acceptat să devină mama copiilor lui Michael, după ce acesta i-a mărturisit că Lisa Marie Presley a refuzat să facă un copil cu starul.

?Michael tocmai divorţase, se simţea singur şi îşi dorea copii. Eu i-am propus să-i aduc pe lume copiii pe care îi dorea atât de mult. A fost un dar. Am vrut să-l fac fericit. Eu am fost numai recipientul. Nu s-a folosit sperma lui Michael?, a dezvăluit femeia.


?Am fost plătită pentru aceste servicii, apoi am trecut mai departe, într-o altă etapă a vieţii. Ştiam că nu îmi voi vedea copiii niciodată?.


Debbie a mai povestit că nu a făcut niciodată dragoste cu soţul ei. ?Nu m-a dorit niciodată lângă el. De aceea, mi-a cumpărat şi o casă. Vroia să ne prefacem că suntem o familie, dar nu am locuit niciodată împreună, ca un cuplu normal. Nu am făcut niciodată sex?.


Femeia a primit o sumă impresionantă de bani şi o casă pentru a renunţa la drepturile asupra copiilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close