Antena 3 CNN Show Showbiz Fostul producător al emisiunii "Survivor", arestat în Mexic sub suspiciunea că şi-ar fi ucis soţia

Fostul producător al emisiunii "Survivor", arestat în Mexic sub suspiciunea că şi-ar fi ucis soţia

Fostul producător al emisiunii "Survivor", arestat în Mexic sub suspiciunea că şi-ar fi ucis soţia
Sursa foto: survivor
09 Apr 2010   •   13:19

Bruce Beresford-Redman, fostul producător al reality show-ului "Survivor", a fost arestat, joi, de poliţia mexicană, fiind suspectat de asasinarea soţiei sale. Cadavrul femeii a fost descoperit în apropierea unui hotel de lux din Cancun, potrivit Reuters.

Monica, soţia braziliană a lui Beresford-Redman, a dispărut luni din hotelul în care cuplul îşi petrecea vacanţa. Cadavrul ei a fost descoperit în pădurea de mangrove din apropierea hotelului.

Veronica Acacio, reprezentanta procuraturii statului Quintana Roo, a declarat că Monica Beresford-Redman a murit prin sufocare, în urma unei lovituri primite în zona capului, potrivit concluziilor autopsiei.

Bruce Beresford-Redman, fostul producător al reality show-ului "Survivor" şi coautor al unei alte emisiuni de succes, "Pimp My Ride", avea tăieturi şi vânătăi pe braţe, a adăugat Melchor Rodriguez, procurorul general al acestui stat mexican.

"Angajaţii hotelului au văzut acest cuplu certându-se, luni noapte, în holul clădirii. Pentru moment, el este principalul suspect", a declarat Rodriguez.

"Survivor" este un reality show produs în mai multe ţări din lumea întreagă. În emisiune, concurenţii sunt izolaţi în sălbăticie şi concurează pentru bani şi alte premii. Participanţii sunt eliminaţi progresiv, pe baza voturilor celorlalţi concurenţi, câştigătorul obţinând şi titlul de "Sole Survivor" (unic supravieţuitor). Formatul acestei emisiuni a fost creat în 1992 de producătorul TV britanic Charlie Parsons. Emisiunea a ajutat la popularizarea reality show-urilor.

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: Mexic sotie emisiuni producator
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close