x close

Fratele lui Michael Jackson, despre copilul nelegitim al megastarului: ?Îl vom primi în familie?

23 Iul 2009   •   11:42
Fratele lui Michael Jackson, despre copilul nelegitim al megastarului: ?Îl vom primi în familie? Germaine Jackson

Fratele lui Michael Jackson, Germaine Jackson, susţine că Omer Bhatti va fi primit cu braţele deschise în familie, în cazul în care dovedeşte că este fiul megastarului. Mai mult, fratele Regelui Pop spune că băiatul de 25 de ani va fi tratat la fel de bine ca restul copiilor lui Michael, arată The Sun.

?Dacă Omer este fiul lui, noi nu o să negăm acest lucru. O să-l iubim la fel de mult ca pe ceilalţi trei copii ai lui Michael, Prince, Paris şi Blanket. Nu pot să confirm că este fiul lui Michael, dar l-am văzut pe băiat alături de fratele meu, de multe ori?, a spus Germaine Jackson.

La ceremonia de omagiere a megastarului, tânărul Omer a stat chiar în primul rând, lângă restul familiei lui Michael. ?Sora mea Rebbie l-a luat de mână pe băiat şi l-a adus mai aproape de restul familiei şi de mama noastră?, a explicat Germaine Jackson.

Pe 7 iulie, Omer a stat lângă Prince, fiul lui Michael şi Rebbie, sora cea mare a megastarului. Tânărul a purtat ochelari de soare, la fel ca restul familie Jackson.

Potrivit presei internaţionale, Michael Jackson ar fi recunoscut, în 2004, că el era tatăl lui Omer Bhatti.

Megastarul a făcut cunoştinţă cu Omer în 1996, în Tunisia. Cei doi s-au împrietenit, iar băiatul a petrecut o perioadă de timp la vila Neverland, împreună cu megastarul.

Se pare că Michael a preferat să-l ţină departe de presă pe Omar, motiv pentru care ar fi angajat două persoane care să aibă grijă de băiat.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

michael jackson
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati