Antena 3 CNN Show Showbiz Fraţii Dolănescu şi-au împărţit la "masa verde" averea lăsată de tatăl lor

Fraţii Dolănescu şi-au împărţit la "masa verde" averea lăsată de tatăl lor

Fraţii Dolănescu şi-au împărţit la "masa verde" averea lăsată de tatăl lor
16 Apr 2009   •   22:29

Fraţii Dolănescu sunt în proces pentru că aceasta este formalitatea. La aproape o lună de la moartea lui Ion Dolănescu, fiii lui, Ionuţ şi Dragoş au făcut pace. Cotidianul Libertatea scrie, în ediţia de vineri, că cei doi au căzut de acord asupra împărţirii averii de 2.000.000 de euro, lăsată de tatăl lor. Şi pentru că succesiunea nu putea fi demarată la notar ca de obicei, ci numai la judecătorie, Dragoş a făcut primul pas şi l-a dat în judecată... formal, pe fratele său.

Cum era de aşteptat, mezinul Ionuţ va rămâne cu cea mai mare parte din avere. El va obţine un apartament, o vilă în centrul Capitalei, o casă în Tunari şi un teren de aproape 5.000 de metri pătraţi. În total 1.060.000 de euro, la care se adaugă jumătate din drepturile de autor.

Dar nici Dragoş nu va rămâne cu buzunarele goale. El se va alege cu vila de la Sinaia, câteva obiecte de valoare ale tatălui său, dar şi cealaltă jumătate de bani proveniţi din drepturile de autor.

Potrivit surselor apropiate de familie, în urmă cu două săptămâni, între cei doi fraţi ar fi apărut divergenţe, din cauza averii lăsate în urmă de Ion Dolănescu. Ziarul Libertatea scrie că tatăl ar fi lăsat în grija lui Ionuţ o parte din moştenire. Este vorba despre 148.000 de euro, 138.000 de dolari, 3,4 kilograme de aur şi mai multe obiecte de valoare.

Apropiaţii au mai declarat că, înainte de a merge la tribunal, Ionuţ ar fi încercat să cumpere partea lui Dragoş şi i-a oferit 150.000 de euro. Fratele nu a fost de acord şi a preferat să meargă la judecătorie. Cei doi îşi vor primi moştenirea abia după ce instanţa sectorului 2 va da o decizie finală.

Observator

×
Subiecte în articol: ion dolanescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close