Antena 3 CNN Show Showbiz Frumoasa care făcut ţăndări ţara pe care o reprezintă la Miss Univers: "E plină de oameni corupţi şi lacomi"

Frumoasa care făcut ţăndări ţara pe care o reprezintă la Miss Univers: "E plină de oameni corupţi şi lacomi"

Frumoasa care făcut ţăndări ţara pe care o reprezintă la Miss Univers: "E plină de oameni corupţi şi lacomi"
de O.P.    |    23 Noi 2012   •   10:39

Cele mai frumoase femei din lume participă la unul din cele mai urmărite spectacole din lume: Miss Univers. Ele vor să îşi reprezinte ţara cu mândrie şi să câştige coroana mult visată.

Însă reprezentanta Rusiei la Miss Univers, Natalia Pereverzeva, în vârsta de 24 de ani a vrut să fie puţin mai diferită faţă de colegele sale. Ea a prezentat şi părţile mai puţin bune din ţara sa.

"Am fost întotdeauna mândră de ţara în care trăiesc. Nu imi închipui să fi trăit în alt loc. Ţara mea - este tot ce am, reprezintă toţi oamenii pe care îi iubesc şi care îmi sunt dragi. Rusia mea este caldă, luminoasă, plăcută şi prietenoasă, te simţi în siguranţă - ca atunci când stai iarna în casă, la căldură şi prieşti gerul şi viscolul de afară.

Dar Rusia mea este şi o ţară săracă, ce a suferit mult, ce a fost spartă în bucăţi de oameni lacomi, răi şi mincinoşi. Rusia mea este ca o arteră din care oameni corupţi au început să tragă tot sângele. Rusia mea a ajuns un cerşetor, care nu îşi poate ajuta bătrânii şi orfanii. Din ea, sângerând ca o navă în derivă, pleacă mii de doctor, ingineri, profesori pentru că în ţara asta nu mai au ce face. Rusia mea este un război fără sfârşit.

Cu toate astea, draga mea Rusie, încă mai trăieşti, respiri şi dai viaţă"


×
Subiecte în articol: Miss Univers
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close