Antena 3 CNN Show Showbiz George Michael face cadou o piesă de Crăciun, gratis de descărcat (VIDEO)

George Michael face cadou o piesă de Crăciun, gratis de descărcat (VIDEO)

George Michael face cadou o piesă de Crăciun, gratis de descărcat (VIDEO)
25 Dec 2008   •   23:51

December Song (I Dreamed of Christmas) se poate descărca gratis în ziua Crăciunului, pe site-ul său www.georgemichael.com. Este prima piesă despre Crăciun ce este scoasă de cântăreţ de la celebra piesă Wham din 1984, Last Christmas.
Noua piesă a fost promisă iniţial de cântăreţ pe scena ultimului concert organizat la London's Earls Court, vândut ca fiind ultimul concert britanic, în luna august.
Piesa a fost scrisă şi produsă de cântăreţ cu ajutorul prietenului său, David Austin. Artisul a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea. Printre acestea 12 piese ajunse pe primul loc în Marea Britanie, şapte albume ce au ajuns pe aceeaşi poziţie, 10 single-uri numărul unu în SUA şi 2 albume de pe prima poziţie.
Albumul său de debut din 1987, Faith, a devenit unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, dar şi primul album care a adus şase piese ce au ajuns printre primele cinci poziţii în topul american. Au fost vândute peste 20 de milioane de copii.
Toate cele patru albume solo de studio au ajuns pe locul 1 în topurile britanice.
Anunţul artistului britanic de a oferi gratis cântecul de crăciun urmează deciziei formaţiei Coldplay, care a permis fanilor să descarce un remix exclusiv un remix la una din piesele lor, ca un cadou de Crăciun.
Remixul piesei "Viva La Vida" a fost oferit pe site-ul oficial al trupei, unde va rămâne până pe 5 ianuarie.

December Song (I Dreamed of Christmas)



George Michael - Last Christmas


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Michael
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close