Antena 3 CNN Show Showbiz George Michael va cânta în Bucureşti pe 31 mai

George Michael va cânta în Bucureşti pe 31 mai

George Michael va cânta în Bucureşti pe 31 mai
06 Mar 2007   •   12:20

George Michael îşi face bagajele şi vine în România. Concertul pe care artistul îl va susţine pe 31 mai, la stadionul Lia Manoliu, face parte din turneul "25 Live", primul pe care artistul îl face în ultimii din ultimii 15 ani, sărbătorind astfel 25 de ani de carieră în muzica pop. Seria de concerte a debutat la Barcelona, pe 24 septembrie 2006, iar în vara acestui an va mai cuprinde show-uri în Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria etc. Printre piesele pe care George Michael le va prezenta în concert se numără şi hiturile "Father Figure", "Too Funky" şi "Faith".

Unul dintre cele mai mari succese al artistului este melodia "Careless Whisper". George Michael şi-a început cariera muzicală în duetul pop "Wham!" iar în 1987 a înregistrat primul său album solo, "Faith", care s-a vândut la lansare în peste 14 milioane de exemplare. Până în prezent, albumele sale s-au vândut în 80 milioane de exemplare. Cel mai recent, "Patience", s-a situat în topul celor mai bine vândute albume din Marea Britanie, la lansarea sa pe piaţă în 2004.

În ultima perioadă, Michael a fost implicat în mai multe scandaluri legate de droguri. În ianuarie, el a fost acuzat că a condus maşina sub influenţa substanţelor interzise, dar cântăreţul a negat acest lucru. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de şase luni de închisoare.

Primăvara se anunţă una ticsită de evenimente muzicale, mai ales că pe lista numelor mari care vor fi prezente la Bucureşti se numără Marylin Manson, Reamon, Alice Cooper şi Faithless.

Antena3.ro

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close