Antena 3 CNN Show Showbiz Gisele Bundchen şi Tom Brady, acţionaţi în judecată de AFP în urma unui incident armat

Gisele Bundchen şi Tom Brady, acţionaţi în judecată de AFP în urma unui incident armat

Gisele Bundchen şi Tom Brady, acţionaţi în judecată de AFP în urma unui incident armat
23 Sep 2009   •   10:39

Top modelul Gisele Bundchen şi soţul acesteia, Tom Brady, fundaşul New England Patriots din Boston, au fost acţionaţi în judecată de Agence France-Presse (AFP) împreună cu doi fotografi, în urma unui incident armat care a avut loc la nunta acestora. Gărzile de corp ale celor două vedete ar fi deschis focul asupra fotografilor, informează Reuters.


Incidentul a avut loc la casa Giselei Bundchen, din Costa Rica. În cadrul procesului intentat marţi, la New York, reclamanţii cer despăgubiri de 1 milion de dolari de la cei doi, după ce gărzile lor de corp au deschis focul asupra fotografilor prezenţi la petrecerea organizată cu ocazia nunţii cuplului. Bundchen şi Brady sunt acuzaţi de neglijenţă şi nepăsare.

Gărzile de corp le-au cerut fotografilor, care au realizat fotografii la nuntă, cardurile de memorie şi camerele foto. Fotografii nu au dat curs cererii gărzilor de corp, unul dintre bodyguarzi deschizând focul, cu un pistol, asupra maşinii unor jurnalişti. Unul dintre geamurile laterale a fost spart, iar un glonţ a ricoşat în scaunul şoferului din parbriz.

Gisele Bundchen are 28 de ani şi este cel mai bine plătit top model din lume. Averea sa este estimată la 150 de milioane de dolari, doar în 2008 realizând venituri de 35 de milioane. Gisele este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte în decembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: incident armat
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close