Antena 3 CNN Show Showbiz Glastonbury ? ploaie, noroi şi muzică live

Glastonbury ? ploaie, noroi şi muzică live

Glastonbury ? ploaie, noroi şi muzică live
24 Iun 2007   •   14:35

Ploaie torenţială, noroi până la genunchi şi muzică live. Aşa se derulează festivalul de muzică de la Glastonbury, din Marea Britanie. Vremea rea nu i-a intimidat pe cei au vrut să-şi vadă trupele favorite la cel mai mare eveniment muzical din Regat.

Zeci de mii de oameni s-au înghesuit în faţa scenelor, unde au concertat pe rând Amy Winehouse, Arcade Fire, Arctic Monkeys, Lily Allen şi The Killers. Toţi artiştii şi-au promovat piesele de pe ultimele albume, dar n-au uitat nici de cântecele care i-au făcut celebri. Muzica a încins spiritele şi toată lumea a uitat de ploaie şi noroi.

Festivalul de muzică Glastonbury este organizat la o fermă din sud-estul Angliei. Iar dacă în perioada concertelor se întâmplă să fie vreme ploiasă, ca anul acesta, locul se transformă într-un uriaş câmp de noroi. Fanii nu sunt însă descurajaţi. Dimpotrivă, mulţi spun că festivalul n-ar mai fi ce este acum fără câteva zile de ploaie şi mizeria aferentă. Totul face parte din atmosfera festivalului. Aşa se face că, anul acesta, peste 170 de mii de oameni şi-au cumpărat bilete.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close