Antena 3 CNN Show Showbiz Gloria Gaynor în concert la Bucureşti

Gloria Gaynor în concert la Bucureşti

Gloria Gaynor în concert la Bucureşti
13 Mai 2007   •   16:24

Cântăreaţa Gloria Gaynor va concerta duminică, pe scena Sălii Palatului, într-un spectacol live intitulat 'Queen of disco'. Starul muzicii anilor '70 se află pentru a doua oară la Bucureşti, prilej cu care s-a arătat interesată de schimbările efectuate în România. 'Este o ţară foarte frumoasă, nu am fost dezamăgită nici prima oară când am fost aici. Publicul românesc este foarte cald şi primitor', a declarat duminică Gloria Gaynor. Interpreta se află în prezent într-un turneu mondial care cuprinde Europa, America şi Asia.

Cântecul său de mare succes 'I Will Survive' (1979) se află pe coloana sonoră a mai multor filme artistice şi a intrat în topul celor mai bune 100 de hit-uri internaţionale. Pe numele său real Gloria Fowles, artista s-a născut în Newark (New Jersey). La 19 ani a semnat primul său contract cu o casă de discuri. 'Never Can Say Good-Bye' a ajuns pe locul I, devenind primul cântec dance care a atins vreodată primul loc în muzica de dans. Asociaţia DJ-lor a proclamat-o 'Official Queen of Disco'. Gloria Gaynor a fost prima care a înregistrat în 1975 un album special pentru cluburi lansând 12 single-uri de dans ce acum au ajuns piese rare, de colecţie

Cel mai cunoscut hit al Gloriei - 'I Will Survive' -, a fost atât de popular încât a obţinut în 1980 premiul Grammy, la secţiunea Best Disco Recording, un premiu ce nu se mai acordase până atunci. A fost înregistrat în peste 20 de limbi străine şi vândut în peste 14 milioane de exemplare.

Rompres

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close