Antena 3 CNN Show Showbiz Goran Bregovic concertează duminică la Mamaia

Goran Bregovic concertează duminică la Mamaia

Goran Bregovic concertează duminică la Mamaia
Sursa foto: Goran Bregovic
19 Apr 2009   •   18:11

Goran Bregovici concertează pe litoral de Paşte. Duminică artistul va sosi la Constanţa. Pregătirile pentru concertul de la Mamaia sunt în toi. Pe plaja din Mamaia este forfotă mare. Se lucrează de zor la construirea scenei speciale pe care va urca Goran Bregovici, mâine seara. Agitaţie la fel de mare şi la hotelul unde va fi cazat artistul sârb. Bregovici nu a ridicat pretenţii, a cerut doar să fie servit cu mâncare tradiţională românească.

Alături de Bregovici, la Mamaia va urca pe scenă şi naistul Gheorghe Zamfir. Pentru ?concertul de anul acesta a fost ales în mod intenţionat Goran Bregovici, pentru că este un prieten al României. Muzica sa se aşează destul de bine în perioada sărbătorilor. Ne bucurăm că a acceptat şi maestrul Gheorghe Zamfir să fie aici la Mamaia, alături de noi?, a declarat Ştefan Lungu, purtător de cuvânt al Ministerului Turismului.

Pe litoral nu vor fi doar concerte. Sunt pregătite şi alte surprize pentru turişit, cum ar fi Târgul tradiţional de Paşte şi un spectacol multietnic. La malul mării sunt aşteptaţi de Paşte peste 8000 de turişti.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close