Antena 3 CNN Show Showbiz Guns N' Roses, acuzată de plagiat. Trupa ar fi copiat piesele unui muzician german (VIDEO)

Guns N' Roses, acuzată de plagiat. Trupa ar fi copiat piesele unui muzician german (VIDEO)

Guns N' Roses, acuzată de plagiat. Trupa ar fi copiat piesele unui muzician german (VIDEO)
Sursa foto: Axl Rose
06 Oct 2009   •   17:06

Trupa Guns N' Roses a fost dată în judecată, fiind acuzată de plagiat. Acţiunea a fost iniţiată de două case de discuri independente care susţin că trupa americană a folosit pe cel mai recent album al ei, "Chinese Democracy", fragmente din două piese ale unui muzician german. Reprezentanţii caselor de discuri solicită despăgubiri de un milion de dolari, informează Reuters.

Cele două case de discuri susţin că Axl Rose şi colegii săi de trupă au folosit fragmente din două piese semnate de Ulrich Schnauss: "Wherever You Are" şi "A Strangely Isolated Place". Guns N' Roses ar fi inclus respectivele fragmenete în piesa "Riad N' the Bedouins"

Ascultaţi piesa "Riad N' the Bedouins", de pe ultimul album al trupei Guns N' Roses:



Piesa ?Wherever You Are?, semnată de muzicianul german Ulrich Schnauss:




Albumul "Chinese Democracy" a fost lansat în noiembrie 2008. Acesta este primul material discografic original al trupei Guns N' Roses din ultimii 17 ani. Cu toate că a debutat pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200, albumul a avut vânzări dezamăgitoare.

Formaţia americană Guns N' Roses a luat naştere în 1985, în Los Angeles şi a vândut peste 90 de milioane de albume în lumea întreagă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: plagiat judecata
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close