Antena 3 CNN Show Showbiz Guns n'Roses reuniţi pentru un album nou

Guns n'Roses reuniţi pentru un album nou

Guns n'Roses reuniţi pentru un album nou
22 Feb 2007   •   23:51

Mult aşteptatul album Guns n'Roses ar putea deveni realitate dupa ce unul dintre membrii formaţiei rock, Adler, a declarat că a avut mai multe discuţii cu foştii săi colegi. Slash, Izzy Stradlin şi Duff McKagan şi-au dat acordul pentru începerea lucrului la un nou material discografic şi un turneu care să marcheze întoarcerea lor ca grup pe scena muzicală. După ce a părăsit trupa în 1990, Adler, a făcut această declaraţie pe site-ul său oficial, adăugând "ar fi cea mai mare reunire din istorie".

Axel Rose l-a rugat recent pe fostul chitarist al trupei Izzy Stradlin să cânte ca oaspete în timpul turneului Guns n'Roses. Stradlin a părăsit trupa după ce a fost lansat albumul "Use Your Illusion" şi a fost înlocuit de Gilby Clarke.
Actuala componenţă a grupului muzical ar trebui să lanseze luna viitoare albumul intitulat "Chinese Democracy", aşteptat de fani de mai bine de 10 ani şi calificat în anul 2005 de publicaţia New York Times drept "Cel mai scump album care nu a fost niciodată înregistrat", relatează Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close