Antena 3 CNN Show Showbiz Iglesias către români: mergeţi acasă şi faceţi dragoste ca nebunii! (VIDEO)

Iglesias către români: mergeţi acasă şi faceţi dragoste ca nebunii! (VIDEO)

Iglesias către români: mergeţi acasă şi faceţi dragoste ca nebunii! <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Iul 2007   •   13:44

Seară de vis pentru admiratorii lui Julio Iglesias. Aproximativ 10.000 de persoane au participat la concertul susţinut de cântăreţul spaniol la Sibiu, în capitala culturală europeană. ?Există un lucru care ne deosebeşte pe noi, latinii, de ceilalţi: facem dragoste ca nebunii. Asta vreau de la voi în seara aceasta: să mergeţi acasă şi să faceţi dragoste ca nebunii pentru că sexul este foarte important?, le-a transmis de pe scenă Julio Iglesias spectatorilor prezenţi.

Pentru cei mai mulţi concertul a fost un prilej de amintiri şi de emoţii atât de mari, încât o spectatoare a leşinat înainte de concert.

Concertul lui Julio Iglesias a început cu aproape două ore mai târziu decât era prevăzut. Fanii neobosiţi au aşteptat cu emoţie apariţia cântăreţului. Până la urmă seara a fost de vis pentru cei prezenţi. Majoritatea şi-au adus aminte de momentele frumoase pe care câtecele spaniolului le-au marcat în viaţa lor.

Julio Iglesias a venit în România pentru a-şi promova ultimul album: Romantic Clasic. Acesta este primul dintre cele 5 concerte pe care artistul le va susţine în România în turneul de promovare al albumului. Următoarele concerte se vor ţine la Timişoara, Bucureşti, Bacău şi Constanţa.

IMAGINI DIN CONCERT

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close