Antena 3 CNN Show Showbiz Interviul dintre Adi Despot şi reportera unui post de muzică, parodiat într-o reclamă

Interviul dintre Adi Despot şi reportera unui post de muzică, parodiat într-o reclamă

Interviul dintre Adi Despot şi reportera unui post de muzică, parodiat într-o reclamă
10 Dec 2008   •   18:13

Interviul lui Adi Despot, luat de către reportera postului Music Channel, care a făcut furori pe internet, a fost parodiat prin intermediul unei reclame a casei de licitaţie Artmark. Spotul viral ia în râs dialogul care l-a enervat pe Adi Despot. Potrivit paginademedia.ro spotul a fost realizat de compania MetroMind, specializată în marketing online şi a fost filmat la sediul acesteia.
?Este un spot care să aducă notorietate Artmark, galerie lansată săptămâna trecută. Am aflat joia trecută că Artmarkt doreşte o campanie online. Cum ei aveau programată deja o licitaţie în numai o săptămână, le-am sugerat un spot viral. Secvenţa cu Despot era la modă şi aşa am ajuns la această execuţie?, a declarat Adrian Soare, director general MetroMind, pentru paginademedia.ro.
Interviu parodie Adi Despot - reporteră

În urmă cu o săptămână pe internet a circulat un clip în care domnişoara reporter de la un post de muzică românesc a fost surprinsă într-un moment nu tocmai plăcut al carierei ei. În încercarea de a-i lua un interviu lui Adi Despot, membru al trupei Viţa de Vie, tânăra a demonstrat că nu este suficient să ai un zâmbet frumos pentru a avea succes şi l-a scos din sărite pe solist cu întrebările ei.
Dialogul original dintre Adi despot şi reportera Music Channel

Adrian Despot i-a enumerat domnişoarei artiştii care au participat la evenimentul unde erau prezenţi, "A cântat Andrei, câştigătorul Megastar din sezonul trecut. Acum cântă Paraziţii şi după ei vom cânta noi, Viţa de Vie", după care a fost întrebat: "Câte trupe sunteţi sau câţi artişti sunteţi, în seara asta? Câţi cântaţi pe scenă?" În acest moment, lui Despot, cunoscut ca un tip cu un limbaj agresiv, i-a sărit ţandăra...
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: interviu dialog parodie clip
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close