Antena 3 CNN Show Showbiz Invitată la BBC, Carla Bruni Sarkozy îi cucereşte pe britanici

Invitată la BBC, Carla Bruni Sarkozy îi cucereşte pe britanici

Invitată la BBC, Carla Bruni Sarkozy îi cucereşte pe britanici
17 Sep 2008   •   09:29

Carla Bruni Sarkozy i-a fermecat din nou pe britanici. De această dată, în calitatea sa de cântăreaţă şi nu ca Primă Doamnă a Franţei. Marţi seară, într-o populară emisiune de la BBC, Carla a răspuns cu bunăvoinţă întrebărilor indiscrete şi a interpretat unul din cântecele sale cele mai îndrăzneţe.   De la vizita oficială pe care a făcut-o, în martie, la Londra, alături de soţul său, Carla Bruni Sarkozy este una din vedetele preferate ale publicului britanic. Aşa că moderatorul Jools Holland a invitat-o la emisiunea sa.

După ce Carla Bruni şi-a mărturisit preferinţa pentru muzica lui Bob Dylan, Holland a trecut la întrebări mai personale. El a dorit să afle dacă preşedintele Sarkozy poate fi considerat un critic sau un fan al muzicii soţiei sale. Cântăreaţa a declarat că acasa cântă foarte mult iar soţul ei o ascultă.

Pentru publicul britanic, Carla Bruni a ales cel mai controversat cântec de pe ultimul său album, "Tu eşti drogul meu". Ea a încercat să explice mesajul melodiei într-o engleză fără cusur, însoţită de zâmbete cuceritoare cărora nu le-a putut rezista nici animatorul emisiunii.

O versiune mai amplă a emisiunii a fost înregistrată şi va fi difuzată vineri de BBC.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close