Antena 3 CNN Show Showbiz Ion Ţiriac Jr şi Ileana Lazariuc s-au cununat şi şi-au botezat fiul într-un sat din Bărăgan (VIDEO)

Ion Ţiriac Jr şi Ileana Lazariuc s-au cununat şi şi-au botezat fiul într-un sat din Bărăgan (VIDEO)

Ion Ţiriac Jr şi Ileana Lazariuc s-au cununat şi şi-au botezat fiul într-un sat din Bărăgan (VIDEO)
Sursa foto: ileana lazariuc, ion tiriac
31 Aug 2009   •   19:47

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc s-au cununat sâmbătă, la biserica din satul Sătnoieni, judeţul Călăraşi. După cununie, cei doi şi-au botezat băiatul în vârstă de numai 2 luni.

O bisericuţă simplă, din satul Sătnoieni din Călăraşi a fost alegerea fiului unuia dintre ceia mai bogati români ca să se căsătoreasca. La cununia dintre Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au participart doar vreo 20 de persoane. Printre ele, tatăl socru, Ion Ţiriac care a ajuns în sat, adus de un elicopter.

Cum a ajuns familia ţiriac într-un sat uitat din Bărăgan? Preotul spune că n-a fost prima dată când familia miliardarului a trecut pragul bisericii lui. Însă nu se aştepta ca el să fie cel care îi va cununa şi îl va boteza pe Nicholas Noah.

De la biserică, grupul a plecat la Buftea, unde a avut loc petrecerea, într-un cort imenes. Amalia şi Ilie Năstase, Elan Schwartzenberg, Bogdan Stelea împreună cu Mirela Popa au fost doar câţiva dintre invitaţi. Iar Damian Drăghici a cântat timp de o oră pentru noua familie.



Observator

×
Subiecte în articol: Amalia Nastase Ilie Nastase botez
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close