Antena 3 CNN Show Showbiz Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, seara trecută, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube.

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2021   •   11:16

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe fiul său, Fulgy, la Secţia 11 Poliţie, seara trecută, după ce tânărul l-a ameninţat pe el, dar şi pe alte vedete precum Alex Velea sau Antonia într-un Live pe YouTube.

Totul s-a întâmplat, ieri, după ce Fulgy a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i "pedepsi" pe agenţii de pază ai unui cazino din mall care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul.

După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă Live şi să ameninţe mai multe persoane publice.

La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

Fulgy, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti, Live pe YouTube: "Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000€"

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, după un Live pe YouTube

Seara trecută, Ioniţă de la Clejani a mers la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său.

Poliţiştii l-au depistat pe Fulgy la domiciliul său, iar potrivit unor surse el a fost agitat şi recalcitrant la adresa agenţilor. Ulterior, a fost condus la secţia de Poliţie.

După audieri, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din Bucureşti.

"În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat   și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Fulgy Ioniţă de la Clejani
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close