Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Loghin, despre alimentul pentru un ten perfect: "O linguriță pe zi face minuni"

Irina Loghin, despre alimentul pentru un ten perfect: "O linguriță pe zi face minuni"

Irina Loghin a împlinit 83 de ani și pare că a găsit secretul tinereții, iar dovadă în acest sens stă și tenul său, nu numai forma fizică în care este.

Irina Loghin, despre alimentul pentru un ten perfect: "O linguriță pe zi face minuni"
Sursa foto: Agerpres | CRISTIAN NISTOR
de Georgiana Adam    |    19 Iul 2022   •   08:00

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit că are un ritual pentru îngrijirea feței și folosește un ingredient pe care majoritatea îl avem în bucătărie, dar îl utilizăm la gătit.

Uleiul de măsline spune Irina Loghin că este secretul frumuseții sale. Cu el, artista își face un demachiant potrivit tenului ei.

Uleiul de măsline, secretul frumuseții Irinei Loghin

Pentru curățarea feței și pentru demachiere, Irina Loghin spune că amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a aplica ușor pe ten.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, neapărat adus de la țară, precizează ea.

"Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. 

O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant", a povestit Irina Loghin, potrivit click.ro.

Irina Loghin: "Nu am fost adepta operaţiilor estetice, m-am bazat pe un stil de viaţă sănătos”

"Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. 

Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă", a completat cântăreața de muzică populară.

Alimentele la care a renunțat Irina Loghin: ”Sunt otravă pentru organism”

La 83 de ani, Irina Loghin nu-și arată vârsta. Totodată, doamna cântecului popular românesc, cum este numită, recunoaște că are un stil de viață sănătos și face și sport.

Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație, potrivit wowbiz.ro.

"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a spus Irina Loghin.

Câţi bani costă să o aduci pe Irina Loghin la nuntă. Tariful pentru o oră de cântat

Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România și probabil cea mai solicitată, nu este tocmai uşor de adus la o nuntă pentru concert.

Prețul pe care îl cere artista pentru o oră de cântat nu este accesibil pentru orice buzunar, potrivit gandul.ro.

"Regina muzicii populare româneşti" Irina Loghin are un tarif de 1.500 euro pe oră, dacă vreţi să vină la nuntă să vă cânte.

Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi artista

Irina Loghin se numără printre foştii parlamentari care îşi vor recupera pensia specială, după ce procesul s-a plimbat pe la mai multe instanţe.

Cântăreaţa a fost deputat şi senator PRM, în perioada 2000-2008.

Potrivit datelor din 2021, cântăreața primește lunar suma cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei, pensie pentru patru ani de mandat

Cine este Irina Loghin

Irina Loghin s-a născut la 19 februarie 1939 în Gura Viitoarei, Prahova și este supranumită "regina muzicii populare". A fost solistă a ansamblurilor Ciorcârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu.

Irina Loghin este căsătorită cu fostul campion la lupte greco-romane Ion Cernea și este mamă a doi copii, Ciprian și Irinuca.

Prin Decretul nr. 1122 din 19 decembrie 1967 al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România, artistei Irina Loghin i s-a acordat Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a "pentru merite deosebite și îndelungată activitate artistică".

×
Subiecte în articol: Irina Loghin ulei măsline
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close