Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu îl scoate pe Dracula la export. A înregistrat deja la OSIM "Dracula's Castle Secrets - Transylvania"

Irinel Columbeanu îl scoate pe Dracula la export. A înregistrat deja la OSIM "Dracula's Castle Secrets - Transylvania"

Irinel Columbeanu îl scoate pe Dracula la export. A înregistrat deja la OSIM "Dracula's Castle Secrets - Transylvania"
Sursa foto: Foto:videonews.ro
14 Dec 2011   •   21:26

Omul de afaceri vrea să ducă în Statele Unite şi Japonia suveniruri imprimate cu chipul legendarului conte. Şi are garanţia că afacerea va fi un succes.

Ceasuri însângerate, halbe de bere, ceşti de ceai sau cafea şi umbrele cu imaginea Contelui Dracula - sunt doar câteva dintre suvenirurile cu care Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura peste Ocean.

Omul de afaceri a înregistrat deja la Oficiul de Stat pentru Invenţii si Mărci zeci de produse ce poartă amprenta legendarului conte vârcolac: "Dracula's Castle Secrets - Transylvania" .

E drept, ideea de a promova România folosind numele şi mai ales renumele lui Vlad Ţepeş nu e nouă.

Un fost ministru al turismului a vrut să facă un parc tematic Dracula, dar statul nu s-a priceput să îmbine afacerile cu istoria.

Irinel Columbeanu e ferm convins că el va avea succes. Mai ales că, spune el, ideea lui a apărut înainte de proiectul statului. În plus, mizează pe conceptul made in Romania. Proiectul său include si multe alte articole de îmbrăcăminte.

Colecţiile vor fi lansate cel târziu de Halloweenul viitor.

Irinel Columbeanu este un fan al lui Vlad Ţepeş, dar şi al legendei lui Dracula. A demonstrat asta chiar luna trecută. Şi-a dus oaspetele, un duce scoţian, în vizită la Mânăstirea Snagov, unde se afla mormantul domnitorului Vlad Ţepeş.

 


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close