Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel nu vrea ca Monica să-i mai poarte numele după divorţ

Irinel nu vrea ca Monica să-i mai poarte numele după divorţ

Irinel nu vrea ca Monica să-i mai poarte numele după divorţ
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Mai 2011   •   21:45

Irinel Columbeanu regretă că a luat-o de nevastă pe Monica şi nu e de acord ca doamna să-i mai poarte numele după divorţ.

"Fiecare are un nume şi un destin", a argumentat milionarul de la Izvorani, luni, la noul termen al procesului. Un termen scurt, la care Monica a cerut schimbarea judecătorului pentru că i-ar ţine partea lui Irinel.

Cu acest gând a sosit Irinel Columbeanu la Judecătoria Buftea. Şi cu hotărîrea de a o lăsa pe Moni fără numele care a făcut-o celebră. 

Monica şi avocaţii ei cred că judecătoarea care trebuie să tranşeze divorţul ar înclina balanţa în favoarea milionarului de la Izvorani. Au ajuns la concluzia asta după ce vineri copilul ar fi spus magistratului că vrea să rămână cu tatăl. Un răspuns indus, susţin Monica şi apărătorii ei.

Irinel Columbeanu susţine în continuare că fiica sa Irina a fost bătută în repetate rânduri de mama ei şi că acum aceasta încearcă să păstreze aparenţele doar ca să nu piardă copilul.

Monica refuză să comenteze, dar uptă cu toate armele. Surse din interiorul Institutului de Medicina Legală susţin că doamna Columbeanu ar fi primit două zile de îngrijiri medicale după ce a fost agresată de paznicii de la Izvorani când a mers să îşi vadă fiica.


×
Subiecte în articol: proces termen luni
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close