Antena 3 CNN Show Showbiz Iris nu mai concertează pe 2 martie, la Bucureşti

Iris nu mai concertează pe 2 martie, la Bucureşti

Iris nu mai concertează pe 2 martie, la Bucureşti
Sursa foto: Cristi Minculescu
19 Feb 2009   •   09:22

Trupa Iris nu va mai concerta pe 2 martie la Bucureşti. Potrivit toboşarului formaţiei, Nelu Dumitrescu , membrii trupei Iris au anulat concertul pentru a-i proteja sănătatea lui Cristi Minculescu.
Un concert e mult mai puţin important decât sănătatea lui Minculescu, au considerat membrii trupei care, în ciuda insistenţelor solistului, au anulat cântarea.
Potrivit Agerpres, Nelu Dumitrescu a declarat: ?Era logic să anulăm concertul pentru că Cristi se pregăteşte de operaţie şi are nevoie de timp. El a insistat ca un copil mic să se ţină acest concert de pe 2 martie, dar de formaţie depinde, nu de el. Dacă oamenii nu doresc să se cânte, nu se cântă, pentru că nu dorim să avem probleme din cauza unui concert?.
Dumitrescu a mai spus că operaţia la care va fi supus Cristian Minculescu va avea loc imediat după data la care era programat concertul, 2 martie.
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a fost internat într-o clinică din Germania, unde a fost supus unor investigaţii medicale, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit.
Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor şi necesită un transplant de ficat. În urma evaluărilor medicale, soţia solistului trupei Iris rămâne principalul donator.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu concert
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close