Antena 3 CNN Show Showbiz Iubita secretă a lui Michael Jackson era chiar bona copiilor (VIDEO)

Iubita secretă a lui Michael Jackson era chiar bona copiilor (VIDEO)

Iubita secretă a lui Michael Jackson era chiar bona copiilor (VIDEO)
Sursa foto: Grace Rwaramba
05 Iul 2009   •   17:05

La scurt timp de la moartea lui Michael Jackson, a apărut zvonul că megastarul ar fi avut o iubită. Potrivit unor apropiaţi ai artistului citaţi de Sunday Mirror, iubita secretă a lui Michael Jackson era chiar fosta bonă a copiilor acestuia, Grace Rwaramba, originară din Uganda. Aceleaşi surse au dezvăluit că cei trei copii ai lui Michael îi spuneau acesteia ?mamă?.

Ian Barkley, unul dintre fotografii personali ai lui Michael Jackson, susţine că cei doi s-au îndrăgostit în perioada în care Grace era bona unuia dintre copii. Acesta a mai povestit că relaţia celor doi nu era un secret pentru apropiaţii megastarului.

Grace, în vârstă de 42 de ani, era percepută de copii ca o adevărată mamă. "Grace îl iubea pe Michael şi el o iubea la rândul lui. Era un secret ?deschis? în rândul personalului" cântăreţului, Copiii îi spuneau ?mamă? ", a povestit Barkley.

Un alt angajat al lui Michael a confirmat spusele lui Barkley. ?Grace şi Michael aveau relaţia unui cuplu căsătorit şi nu pe cea a unui angajat şi angajator", a spus acesta.

"Grace era cea mai apropiată persoană pentru Michael şi copii. Va fi distrusă. Ea nu era absolut deloc interesată să devină celebră", a declarat pentru Sunday Mirror, un alt apropiat al Regelui Pop-ului.


Grace şi Michael s-au cunoscut în 1991 când i-a fost prezentată lui Jackson de fostul său purtător de cuvânt Tohme R. Tohme.

Grace fost angajată ca secretară, iar după divorţul lui Michael de Debbie Rowe, a fost aleasă să aibă grijă de copiii cei mai în vârstă ai acestuia.

Potrivit apropiaţilor lui Michael, Grace avea o influenţă foarte mare asupra acestuia. Se pare că ea l-ar fi convins pe Michael să revină în lumina reflectoarelor.

Săptămâna trecută, un bodyguard al lui Michael Jackson a povestit despre relaţia în care era implicat artistul şi pe care acesta a ţinut-o secretă. El nu a vrut să facă public numele iubitei megastarului.

Urmăriţi imagini cu Grace Rwaramba, în timpul unui interviu.

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close