Antena 3 CNN Show Showbiz Iureş, invitat să joace alături de Banderas şi Freeman

Iureş, invitat să joace alături de Banderas şi Freeman

Iureş, invitat să joace alături de Banderas şi Freeman
21 Noi 2007   •   12:33

Marcel Iureş, cel mai bine cotat actor român la Hollywood, a fost invitat să joace în fimul, ?The Code?, alături de celebrii Antonio Banderas şi Morgan Freeman. Filmările au început în septembrie, actorii deplasându-se la New York. Scene din ?The Code? sunt filmate acum în Bulgaria, lângă Sofia. Banderas şi Freeman vor interpreta rolurile a doi hoţi de bijuterii, care vizează faimoasele ouă Faberge, aflate în posesia unui colecţonar newyorkez de origine rusă. Conform cotidianului Libertatea, Marcel Iureş joacă rolul neiertatorului cap al mafiei, care îl hăituieşte pe personajul interpretat de starul din ?Desperado?.

Apreciatul actori român a fost prezent la Sofia în perioada 24 octombrie - 7 noiembrie, urmând ca filmările din capitala Bulgariei să se încheie oficial abia luna viitoare.

Cariera internaţională a lui Marcel Iureş este marcată de roluri avute într-o serie de producţii cinematografice de succes precum ?Amen?, ?Misiune Imposibilă?, ?Războiul lui Tom Hart?, ?Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirului? şi ?Pacificatorul?.

Lui Marcel Iureş i-a fost de două ori acordat premiul pentru cel mai bun actor de teatru din România. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale sunt ?Richard al II-lea?, ?Richard al III-lea? (în regia lui Mihai Manuţiu), ?Hamlet? (în regia lui Liviu Ciulei), sau ?Caligula?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close