Antena 3 CNN Show Showbiz James Hetfield, solistul trupei Metallica, spitalizat din cauza unei toxiinfecţii alimentare

James Hetfield, solistul trupei Metallica, spitalizat din cauza unei toxiinfecţii alimentare

James Hetfield, solistul trupei Metallica, spitalizat din cauza unei toxiinfecţii alimentare
Sursa foto: James Hetfield
09 Mar 2009   •   13:37


James Hetfield, solistul formaţiei Metallica, a fost spitalizat duminică, la Stockholm, din cauza unei toxiinfecţii alimentare, anunţă The Local.se. Din această cauză, celebra trupă de heavy metal şi-a anulat concertul programat în capitala suedeză.

Fanii au fost anunţaţi de neplăcutul incident după ce au umplut Globe Arena din Stockholm unde Mettalica trebuia să cânte.


Lars Ulrich, toboşarul trupei, s-a adresat fanilor. ?După cum puteţi vedea, unul dintre membrii trupei Metallica nu este acum cu noi. James a avut o zi îngrozitoare şi acum este în drum spre spital"

"Sperăm ca el să se facă bine cât mai repede. Din păcate, Metallica nu va putea să concerteze în această seară", a adăugat Ulrich.

Hetfield s-a îmbolnăvit după ce el şi colegii săi din trupa Metallica au mâncat nişte preparate specifice bucătăriei indiene.

După ce a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, James Hetfield a fost externat din spitalul Karolinska, în cursul nopţii de duminică spre luni.

Trupa Metallica este una dintre cele mai de succes formaţii heavy metal din lume. Fondată în 1981, trupa a reuşit să vândă peste 95 de milioane de discuri în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume sunt: "Kill'en All" (1983), "Ride the Lightening" (1984), "Master of Puppets" (1986) , "And justice for all" (1988), "The black album" (1991) şi "Load" (1996). Metallica a fost premiată cu şapte premii Grammy.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Metallica
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close