Antena 3 CNN Show Showbiz Janet Jackson, despre Michael: Pentru voi este o emblemă, pentru noi e familie (VIDEO)

Janet Jackson, despre Michael: Pentru voi este o emblemă, pentru noi e familie (VIDEO)

Janet Jackson, despre Michael: Pentru voi este o emblemă, pentru noi e familie (VIDEO)
Sursa foto: Janet Jackson
29 Iun 2009   •   13:04

Janet Jackson a ţinut un discurs emoţionant, cu ocazia evenimentului organizat la Los Angeles pentru comemorarea fratelui său, Michael Jackson.

Cântăreaţa a mulţumit tuturor starurilor prezente, dar mai ales fanilor pentru susţinerea acordată întregii familii în aceste momente extrem de grele pentru familia Jackson.

?Este prea dureros şi mi-e greu să vorbesc. Pentru voi este o emblemă, pentru noi e familie. El va trăi pentru totdeauna inimile noastre. În numele familiei noastre , vreau să vă mulţumesc pentru ajutorul vostru?, a declarat, vizibil emoţionată, Janet Jackson.

La eveniment a luat parte şi tatăl lui Michael, Joe Jackson. ?Aş vrea ca el să rămână în amintirea noastră pentru totdeauna?, a spus acesta.

În faţa casei lui Michael din Los Angeles, s-au strâns sute de fani. Fanii au depus coroane şi sute de flori şi în faţa fostei reşedinţe a lui Michael, ferma Nerverland unde, cred ei, că ar fi cel mai potrivit loc pentru înmormântarea starului.

Familia artistului s-a reunit la Los Angeles pentru a stabili unde va avea loc ceremonia funerară. Surse din familie spun ca aceasta ar putea avea loc miercuri, în faimosul parc Neverland.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close