Antena 3 CNN Show Showbiz Jay-Z, detronat de 50 Cent în topul celor mai bogaţi rapperi din lume

Jay-Z, detronat de 50 Cent în topul celor mai bogaţi rapperi din lume

Jay-Z, detronat de 50 Cent în topul celor mai bogaţi rapperi din lume
20 Aug 2008   •   21:28

50 Cent este cel mai bogat rapper din lume. Artistul s-a clasat pe primul loc în topul Forbes al vedetelor hip-hop, care au obţinut cele mai mari câştiguri în anul 2007. Rapperul a câştigat anul trecut 150 de milioane de dolari. Nu doar din muzică, ci şi din producţia de jocuri video.

Cu "numai" 82 de milioane de dolari, Jay-Z a coborât un loc şi s-a clasat pe doi anul trecut. Jay Z a semnat în 2007 un contract pe 10 ani cu promoterul Live Nation, în valoare de 150 de milioane de dolari. El este şi proprietarul unui bar şi are acţiuni la mai multe companii americane.

Rapperul P Diddy se menţine pe poziţia a treia. Muzica, firma de modă Sean Combs şi licenţa pentru vânzarea unui parfum i-au adus 35 de milioane de dolari în 2007.

Kanye West se situează pe poziţia a patra în top, cu venituri de 30 de milioane de dolari. El este urmat de Timbaland, care cu cei 22 de milioane câştigaţi a coborât pe locul cinci. Hip-hoperii îşi obţin numai o parte din bani din turnee. Majoritatea câştigă mult mai mult din publicitate, modă sau lanţuri de restaurante.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close