Antena 3 CNN Show Showbiz Jerry Seinfeld semnează cu NBC. Actorul va lansa un reality show pe tema căsătoriei

Jerry Seinfeld semnează cu NBC. Actorul va lansa un reality show pe tema căsătoriei

Jerry Seinfeld semnează cu NBC. Actorul va lansa un reality show pe tema căsătoriei
Sursa foto: Seinfeld
27 Feb 2009   •   12:17

Jerry Seinfeld revine în atenţia presei cu un nou proiect. Actorul va lansa primul său reality show, intitulat "The Marriage Ref " în care cuplurile cu probleme matrimoniale vor fi consiliate de celebrităţi. Emisiunea va fi difuzată de NBC, anunţă AFP.
Jerry Seinfeld a fost, în ultima perioadă, inspirat de probleme din căsnicie. Actorul a folosit acest subiect şi pentru nemerele sale de stand-up comedy.
"Acesta nu va fi un show de terapie, ci unul de comedie. După nouă ani de căsnicie, am descoperit că potenţialul comic al acestui subiect este inepuizabil", este de părere Seinfeld.
Colaborarea cu NBC vine la nouă ani de la difuzarea ultimei serii a cunoscutului serial de comedie ?Seinfeld?.
Ben Silverman, coordonatorul reţelei NBC, a declarat: "Unii dintre cei mai buni actori de comedie din istoria televiziunii au dezvoltat subiectul căsniciei. Conceptul este universal şi accesibil şi este savuros când cineva introduce un nou punct de vedere - şi nimeni nu are un punct de vedere mai bizar despre acest subiect decât Seinfeld".
În noul format de televiziune, Jerry Seinfeld va şi producătorul şi regizorul formatului. Ocazional, actorul va apărea şi în platou.
Jerome "Jerry" Seinfeld ste un actor, scenograf şi producător de film american. S-a născut pe 29 aprilie 1954, în Brooklyn, New York, într-o familie de evrei. Comedia sa se bazează pe observaţii de multe ori evidente din viaţa cotidiană. Faima i-a fost adusă de sitcom-ul Seinfeld, în care l-a interpretat pe Jerry Seinfeld, o caricatură a propriei sale persoane. Serialul a fost difuzat şi în România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close