Antena 3 CNN Show Showbiz Joe Jackson a vrut să petreacă la Oktoberfest: "Ar trebui să jeleşti, nu să te distrezi!"

Joe Jackson a vrut să petreacă la Oktoberfest: "Ar trebui să jeleşti, nu să te distrezi!"

Joe Jackson a vrut să petreacă la Oktoberfest: "Ar trebui să jeleşti, nu să te distrezi!"
Sursa foto: Joe Jackson
01 Oct 2009   •   16:11

După trei luni de la moartea fiului său, Joe Jackson a vrut să participe la Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din Europa. Însă, tatăl lui Michael Jackson a avut parte de un incident neplăcut. El a solicitat bilete în secţiunea VIP, însă a fost refuzat, informează Bild.de.

?Ar trebui să-l plângi pe fiul tău, nu să te distrezi?. Asta a fost replica organizatorilor festivalului. ?Din punct de vedere moral, Joe Jackson nu avea ce să caute la eveniment. Nu ştiu cum ar putea să petreacă, la un timp atât de scurt de la moartea fiului său?, a spus Sepp Krätz.

Nu este prima oară când Joe Jackson este condamnat pentru felul în care s-a comportat după moartea fiului său. Cu toate că Joe Jackson a dat asigurări că suferinţa lui este interioară şi că nu îi place să o arate în public, americanii sunt scârbiţi de atitudinea acestuia.

Mai ales că Michael şi fraţii săi au povestit despre abuzurile fizice şi psihice la care îi supunea tatăl lor în copilărie. Se pare că nici Michael Jackson nu-l avea la suflet pe tatăl său, întrucât nu l-a inclus în testament.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close