Antena 3 CNN Show Showbiz Joe Jackson confirmă: Michael a avut un fiu nelegitim

Joe Jackson confirmă: Michael a avut un fiu nelegitim

Joe Jackson confirmă:  Michael a avut un fiu nelegitim
Sursa foto: Joe
31 Iul 2009   •   14:49

Tatăl lui Michael Jackson a confirmat că fiul său a avut un copil secret, pe tânărul dansator Omer Bhatti, în vârstă de 25 de ani. Băiatul este rezultatul unei aventuri de o noapte a starului american cu o norvegiană, informează Daily Mail.

Joe Jackson a făcut acest anunţ într-un interviu. "Da, ştiam că mai are un fiu", a spus tatăl megastarului. Nu se ştie încă dacă băiatul va fi recunoscut oficial ca fiu al lui Michael Jackson. "Nu ştiu. Nu pot răspunde la întrebare până nu se va întâmpla".

Fratele lui Michael Jackson, Germaine Jackson, susţine că Omer Bhatti va fi primit cu braţele deschise în familie, în cazul în care dovedeşte că este fiul megastarului. Mai mult, fratele Regelui Pop spune că băiatul de 25 de ani va fi tratat la fel de bine ca restul copiilor lui Michael.

"Dacă Omer este fiul lui, noi nu o să negăm acest lucru. O să-l iubim la fel de mult ca pe ceilalţi trei copii ai lui Michael, Prince, Paris şi Blanket?, a spus Germaine.

Potrivit presei internaţionale, Michael Jackson ar fi recunoscut, în 2004, că el era tatăl lui Omer Bhatti.
Megastarul a făcut cunoştinţă cu Omer în 1996, în Tunisia. Cei doi s-au împrietenit, iar băiatul a petrecut o perioadă de timp la vila Neverland, împreună cu megastarul.

Se pare că Michael a preferat să-l ţină departe de presă pe Omar, motiv pentru care ar fi angajat două persoane care să aibă grijă de băiat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close