Antena 3 CNN Show Showbiz Joe Jackson: Omer Bhati este fiul lui Michael Jackson (VIDEO)

Joe Jackson: Omer Bhati este fiul lui Michael Jackson (VIDEO)

Joe Jackson: Omer Bhati este fiul lui Michael Jackson (VIDEO)
Sursa foto: Omer Bhati Michael Jackson
02 Aug 2009   •   11:07

Omer Bhati este fiul lui Michael Jackson. Declaraţia şocantă a fost făcută chiar de tatăl megastarului, Joe Jackson. În ultimele zile au ieşit la iveală şi fotografii relevante, care-i înfăţişează pe Michael şi Omer, pe vremea când tânărul şi mama lui locuiau în casa artistului. Pozele fac dovada legăturii strânse dintre Michael şi Omer Bhati.

Cântăreţul s-a fotografiat în ipostaze apropiate şi cu mama băiatului, Pia, care pe vremea aceea lucra ca bonă în casa megastarului.

Potrivit publicaţiei "The Sun", în urmă cu doar câteva zile, tatăl lui Michael Jackson, Joe, a confirmat într-un interviu că Michael avea un al patrulea copil, nimeni altul decât Omer. Mai mult, Joe Jackson a recunoscut că ştia de mult că Omer îi este nepot, despre care afirmă că "arată ca un Jackson, se poartă ca un Jackson şi dansează ca un Jackson."

De altfel, Omer, acum în vârstă de 25 de ani, era unul dintre dansatorii preferaţi ai lui Michael, pe care-l însoţea în turnee. Potrivit publicaţiei britanice, în urmă cu cinci ani Michael a recunoscut în faţa prietenilor apropiaţi că a avut o aventură de o noapte cu mama lui Omer, Pia, şi că băiatul este fiul lui.

Bănuielile că tânărul este fiul lui Michael au apărut după ce acesta a fost observat la ceremonia de comemorare a megastarului aşezat în primul rând, alături de familie. Mai mult chiar, de la moartea starului, la 25 iunie, Omer locuieşte împreună cu ceilalţi membri ai familiei Jackson, în casa lor din Los Angeles.

Un alt filmuleţ cu Michael Jackson a fost făcut public zilele acestea. Este vorba despre o înregistrare din 1984, pe când megastarul avea 25 de ani. El interpretează melodia "For the Good Times", cu ocazia zilei de naştere a mamei sale, Katherine, care împlinea 54 de ani.



Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close