Antena 3 CNN Show Showbiz Joe, tatăl lui Michael Jackson, vrea să organizeze un turneu mondial cu cei trei nepoţi

Joe, tatăl lui Michael Jackson, vrea să organizeze un turneu mondial cu cei trei nepoţi

Joe, tatăl lui Michael Jackson, vrea să organizeze un turneu mondial cu cei trei nepoţi
Sursa foto: copii
13 Iul 2009   •   09:47

Joe, tatăl lui Michael Jackson, intenţionează să organizeze un turneu mondial în care să apară cei trei copii ai megastarului sub numele de The Jackson Three. Restul familiei Jackson nu este de acord cu această idee şi îl acuză pe Joe Jackson că ?vrea să exploateze copiii?, aşa cum a făcut cu megastarul.

Potrivit The Sun, Joe Jackson, le-ar fi vorbit deja celor trei copii, Prince Michael, de 12 ani, Paris, de 11 ani şi Blancket, de 7 ani, despre planurile lui.

Ian Halperin, biograful lui Michael Jackson, a declarat: ?În 2010, Joe vrea să organize un tuneu cu cei trei copii ai lui Michael. Doi dintre ei au primit deja contractele. Joe vrea ca micuţii să apară pe scenă sub numele de Jackson Three?.

?Membrii familiei Jackson sunt de-a dreptul înfuriaţi. Se pare că Joe este hotărât să-şi ducă planul la îndeplinire. Vrea să profite de cei trei copii, aşa cum a profitat şi de Michael?, a adăugat Halperin.

După moartea fiului său, Joe Jackson a apărut în presa din toată lumea. Atitudinea lui relaxată, zâmbetele împărţite cu generozitate în stânga şi în dreapta, precum şi ţinuta lui ostentativă au atras comentarii negative din partea fanilor lui Michael. Mai ales că megastarul şi fraţii săi au povestit despre abuzurile fizice şi psihice la care îi supunea tatăl lor în copilărie.

Între timp, tribunalul din Los Angeles a amânat, cu o săptămână, prima audiere în dosarul custodiei celor trei copii ai lui Michael Jackson, care urma să aibă loc luni. Amânarea a fost decisă la cererea comună a mamei lui Michael, Katherine, şi a fostei sale soţii, Debbie Rowe, mama a doi din cei trei copii. Avocatul familiei Jackson şi-a exprimat speranţa că amânarea va favoriza "o soluţie amiabilă, într-o manieră demnă, pentru binele copiilor înainte de toate".

În plus, misterul privind moartea lui Michael Jackson continuă. La Toya Jackson, sora cântăreţului, a făcut o afirmaţie surprinzătoare. Aceasta susţine că Michael a fost ucis pentru că valora peste un miliard de dolari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close