Antena 3 CNN Show Showbiz John Travolta, şantajat: 25 de milioane de dolari, în schimbul informaţiilor despre moartea fiului său

John Travolta, şantajat: 25 de milioane de dolari, în schimbul informaţiilor despre moartea fiului său

John Travolta, şantajat: 25 de milioane de dolari, în schimbul informaţiilor despre moartea fiului său
Sursa foto: Travolta
24 Sep 2009   •   18:14

John Travolta a intentat proces unor persoane, pentru şantaj. Acestea ar fi încercat să obţină de la el 25 de milioane de dolari, după moartea fiului său, Jett, la începutul anului 2009, anunţă AFP.

Fosta senatoare a statului Bahamas, Pleasant Bridgewater, şi paramedicul Tarino Lightbourne sunt acuzaţi că l-ar fi ameninţat pe actor că, în cazul în care nu le va da 25 de milioane de dolari, vor face publice informaţii compromiţătoare despre moartea fiului său.

Fiul în vârstă de 16 ani al actorului american John Travolta, Jett Travolta a murit pe 2 ianuarie, în Bahamas, unde se afla în vacanţă cu familia. Avocatul familiei a declarat că Jett Travolta a suferit un atac cerebral în timp ce se afla în baie.

Jett Travolta era cel mai mare dintre cei doi copii ai cuplului John Travolta şi Kelly Preston.Băiatul suferea de sindromul Kawasaki, boală ce afectează vasele de sânge ale copiilor. Cei doi actori mai o fiică, Ella Blue, în vârstă de 8 ani.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: santaj
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close