Antena 3 CNN Show Showbiz Jon Bon Jovi a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite: frica de soţie

Jon Bon Jovi a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite: frica de soţie

Jon Bon Jovi a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite: frica de soţie
Sursa foto: Jon Bon Jovi
26 Apr 2009   •   23:54

Cunoscutul cântăreţ Jon Bon Jovi a dezvăluit secretul căsniciei sale care durează de aproape două decenii: frica. Mai în glumă, mai în serios, rockerul a mărturisit că teama de a nu-şi supăra soţia le-a ţinut mariajul în picioare, anunţă Female First.

"Este cazul să mărturisesc clar şi fără ocolişuri. Mi-e teamă de nevasta mea", a spus liderul trupei Bon Jovi, după ce a fost întrebat care este secretul unei căsnicii fericite.

Săptămâna viitoare, Jon Bon Jovi va aniversa 20 de ani de de la căsătoria cu Dorothea Hurley. Artistul a adăugat că un alt secret al unui mariaj fără probleme este evitarea expunerii vieţii personale în lumina reflectoarelor.

"Aceasta este cea mai bună investiţie pe care am făcut-o până acum. Este, cu siguranţă, cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Fericirea mea este garanţia acestui lucru?, a mai spus rockerul.

Jon Bon Jovi s-a căsătorit cu iubita lui din liceu pe 29 aprilie 1989, în Las Vegas. Cei doi au patru copii: Stephanie Rose, de 15 ani, Jesse James, în vârstă de 13 ani, Jacob Hurley, de 6 ani, şi Romeo Jon, de 5 ani.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close