Antena 3 CNN Show Showbiz Jon Lord, fondatorul trupei Deep Purple, concertează joi în Bucureşti (VIDEO)

Jon Lord, fondatorul trupei Deep Purple, concertează joi în Bucureşti (VIDEO)

Jon Lord, fondatorul trupei Deep Purple, concertează joi în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: Jon Lord
04 Noi 2009   •   22:14

Un Lord vine să ne cânte la Bucureşti. Jon Lord este fondatorul trupei Deep Purple şi-am mers tocmai în Bulgaria, unde repetă cu orchestra din Ruse. Ne-a spus că abia aşteaptă să-i cunoască pe români.

Modest şi fără pretenţii de vedetă, Jon Lord ne-a primit la repetiţiile din Bulgaria. Cu părul strâns în coadă şi zâmbetul pe buze artistul s-a întâlnit cu Orchestra Filarmonică din Ruse pentru câteva ore de repetiţii. A fost atent la fiecare detaliu şi a dat indicaţii ori de câte ori a fost nevoie. Ca un prieten, nicidecum ca un şef.

?Este viaţa mea acum, asta fac eu, cânt cu oamenii ăştia gălăgioşi şi acei oameni gălăgioşi şi mă distrez cât de mult pot. Este un mod diferit de a face muzică?, spune artistul.

Jon Lord a fost mai fost în România în 1998, când a cântat cu Deep Purple. Dar de atunci, spune artistul, s-au schimbat multe lucruri. Iar concertul de mâine seară va fi ceva cu totul diferit.

Însă pe la repetiţii, oamenii din jur vorbeau despre melodia "Child in time". O piesă care nu trebuie ratată. Aşa că, dacă nu v-aţi luat încă bilete, mai aveţi timp. Concertul începe joi seară la ora 20.00, la Sala Palatului.



Observator

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close