Antena 3 CNN Show Showbiz Jose Carreras a sosit în România

Jose Carreras a sosit în România

Jose Carreras a sosit în România
02 Iul 2007   •   18:27

Celebrul tenor spaniol Jose Carreras a sosit, luni după-amiază, la Bucureşti, pentru a concerta marţi, la Palatul Parlamentului, în cadrul ?Galei Charity Dinner?. Aflat la al treilea concert în România, spaniolul va evolua alături de soprana Alexandra Coman şi va fi acompaniat de Filarmonica George Enescu, dirijată de maestrul David Gimenez. Carerras este cazat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde a solicitat, potrivit organizatorilor, ca, în cameră, să aibă numai prosoape albe, iar eventualele flori să nu aibă un miros prea pregnant.

Tenorul a mai cerut ca în timpul concertului să nu se fumeze şi să nu se mănânce, nimeni să nu se ridice de pe scaun, chelnerii să nu aibă voie să intre în sală, iar lumina să fie obscură. De asemenea, Carerras şi-a manifestat dorinţa de a avea în cabină un pian sau o orgă, dropsuri pentru gât şi un fierbător electric. Cât despre scena şi scaunele din sală, acestea vor trebui să fie negre.


Gala Charity Dinner va avea o durată de aproximativ o oră şi va cuprinde piese de Johann Strauss, Francesco Paolo Tosti, Vincenzo Bellini, Antonin Dvorac, Edvard Grieg, Josep Ribas, Franz Legar, Josef Strauss, Ernesto Tagliaferri, Stanislao Gastaldon.

Organizatorii evenimentului sunt JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi LA Entertainment INTL. Scopul cinei este sensibilizarea populaţiei româneşti în vederea obţinerii de donaţii. Banii strânşi vor fi redirecţionaţi de organizaţia United Way Romania către diverse fundaţii implicate în proiecte de susţinere a caselor de copii şi a azilurilor de bătrâni.


Rompres

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close