Antena 3 CNN Show Showbiz Jose Carreras va concerta pe 3 iulie la Bucureşti

Jose Carreras va concerta pe 3 iulie la Bucureşti

Jose Carreras va concerta pe 3 iulie la Bucureşti
28 Mai 2007   •   14:57

Tenorul spaniol Jose Carreras va concerta pe 3 iulie la Bucureşti, cu ocazia unui dineu de gală organizat la Palatul Parlamentului de JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi de LA Entertainment INTL, în cadrul unui eveniment ce se doreşte a fi cea mai importantă acţiune de caritate din ţară, în acest an. Tenorul va fi probabil acompaniat de Orchestra Naţională Radio Bucureşti, concertul său având o durată de aproximativ o oră. Deşi organizatorii intenţionau să îl invite, cu aceeaşi ocazie, şi pe Michael Bolton, au renunţat la acest proiect deoarece onorariul solicitat de artistul american era prea mare.

Banii strânşi în urma evenimentului vor fi redirecţionaţi de către organizaţia United Way Romania către diverse fundaţii implicate în proiecte de susţinere a caselor de copii şi a azilurilor de vârstnici, a precizat cântăreaţa Luminiţa Anghel, asociat al LA Entertainment INTL. Costul unei mese pentru zece persoane va fi de aproximativ 5.000 de euro, dar organizatorii vor vinde şi bilete individuale. Nu se vor distribui mai mult de 1.000 de bilete, iar iniţiatorii evenimentului mizează mai ales pe prezenţa companiilor, o parte dintre acestea manifestându-şi deja interesul faţă de diverse pachete de sponsorizare.

Din proiectul iniţial făcea parte, de asemenea, şi invitarea lui Placido Domingo şi a lui Luciano Pavarotti, însă momentan, José Carreras este singurul care susţine concerte. Organizatorii au precizat că tenorul spaniol, care este preşedintele uneia dintre cele mai importante fundaţii internaţionale pentru susţinerea persoanelor bolnave de leucemie (şi care la rândul lui a suferit de leucemie) a acceptat un onorariu mai mic decât cele pentru care concertează în mod obişnuit. El va susţine, de asemenea, pe 2 iulie, o conferinţă de presă la Bucureşti.

United Way Romania face parte din United Way International, fundaţie existentă în 120 de state. De la înfiinţarea în România, organizaţia a contribuit la ajutorarea a 8.000 de persoane, fiind implicată în acest an în 20 de proiecte.

Rompres

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close