Antena 3 CNN Show Showbiz Julia Roberts designer pentru Armani, pentru a combate SIDA în Africa

Julia Roberts designer pentru Armani, pentru a combate SIDA în Africa

Julia Roberts designer pentru Armani, pentru a combate SIDA în Africa
29 Aug 2008   •   12:52

Printre şedinţe foto, filmări şi vizite la stilişti, unii actori americani găsesc şi timp pentru a face acte de caritate. Este cazul actriţei premiate cu Oscar Julia Roberts, care a colaborat cu nu mai putin celebrul designer italian Giorgio Armani, creând pentru acesta un tricou din vânzarea căruia vor fi strânse fonduri pentru o campanie de combatere a infecşiei cu virusul HIV în Africa.

Tricoul, pe care Julia a desenat ?copacul vieţii?, poartă mesajul ?revolution.evolution.devotion.?, şi va fi comercializat sub brandul Red, de la Armani.

Începând cu 2006, veniturile obţinute din vânzările produselor Red, concepute de artişti precum Bono de la U2 sau de oameni publici precum Bobby Shriver, nepotul fostului preşedinte al SUA, J.F. Kennedy, au fost folosite pentru campanii care luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi malariei.

Potrivit unui comunicat emis de Armani, peste 110 milioane de dolari au fost adunaţi din vânzări, din 2006.

Tricoul conceput de Julia Roberts va fi pus în vânzare din septembrie, atât pe internet cât şi în magazinele Emporio Armani din toată lumea. Este a doua oară cand actriţa colaborează cu Armani pentru brandul Red, ea folosind simbolul copacului pentru o brăţară de piele în urmă cu mai mult timp.

Antena3.ro

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close