Antena 3 CNN Show Showbiz Julio Iglesias a cântat româneşte la Bucureşti (IMAGINI DE LA CONCERT)

Julio Iglesias a cântat româneşte la Bucureşti (IMAGINI DE LA CONCERT)

Julio Iglesias a cântat româneşte la Bucureşti <font color=red>(IMAGINI DE LA CONCERT)</font>
26 Iul 2007   •   08:03

Julio Iglesias i-a fermecat pe români interpretând pe limba lor ?Să-mi cânţi cobzar?, o romanţă veche. Melodia lui Gică Petrescu, mai nou cântată de Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache a fost aleasă din prima de celebrul Julio Iglesias. Iar publicul de pe stadionul Cotroceni a fost definitiv cucerit. Concertul de la Bucureşti a trezit amintiri şi a născut din nou dragoste. Înainte de începerea concertului, vedetele s-au amestecat cu oamenii obişnuiţi.

Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a acordat autografe, Mioara Mantale şi-a căutat locul, politicienii s-au grăbit şi ei. Peste 10.000 de oameni l-a aşteptat. Iar el nu i-a dezamăgit.

Celebrul cântăreţ spaniol nu numai că a cântat româneşte, dar a vorbit mereu cu publicul. ?Îmi place să cânt şi-mi place să fiu în România!?. Iar românii au ştiut să-l aplaude.

În public, fiecare şi-a manifestat emoţia. Însuşi premierul Tăriceanu i-a sărutat tandru mâna soţiei, iar la polul opus, Mioara Roman a retrăit momente speciale.

Pe scenă, Iglesias şi-a amintit de prima lui venire aici, în 1969: ?Eram un copil, un tânăr. Cântam pentru mamele, pentru taţii voştri, pentru bunicile şi pentru copiii voştri!. Sunt multe cuvinte să exprimi pasiunea. Eu îi ştiu pe români, pentru că viaţa voastră e asemănătoare cu a noastră!? Îndrăgostiţii de toate vârstele au făcut ceea ce fac spectatorii tuturor concertelor lui Julio: au dansat şi s-au sărutat. Concertul a durat mai mult de ora şi jumătate promisă.

Este al patrulea concert susţinut de Julio Iglesias în România în cadrul turneului Romantic Classics.

După Sibiu, Timişoara, Bacău şi Bucureşti, turneul se va încheia sâmbătă, la Constanţa.

Miercuri seară, artistul a fost invitat la o petrecere privată unde l-a cunoscut pe Ilie Năstase, a dansat, s-a pupat şi s-a fotografiat cu toată lumea.

CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI:

JULIO IGLESIAS A PETRECUT ALĂTURI DE VEDETELE DIN ROMÂNIA

Citiţi JULIO IGLESIAS CREDE CĂ ELENA BĂSESCU ESTE CEA MAI FRUMOASĂ ROMÂNCĂ

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul taie 50% din sporurile bugetarilor care nu atrag bani europeni
x close