Antena 3 CNN Show Showbiz Kasabian va lansa piesa "Vlad Ţepeş", care va putea fi descărcată gratuit de pe internet

Kasabian va lansa piesa "Vlad Ţepeş", care va putea fi descărcată gratuit de pe internet

Kasabian va lansa piesa "Vlad Ţepeş", care va putea fi descărcată gratuit de pe internet
Sursa foto: kasabian
26 Mar 2009   •   18:19

Grupul britanic Kasabian va lansa, săptămâna viitoare, o piesă denumită ?Vlad The Impaler? (Vlad Ţepeş), prima de pe albumul ?West Rider Pauper Lunatic Asylum?, anunţă nme.com. Melodia va putea fi descărcată gratuit timp de patru zile, de pe site-ul kasabian.co.uk, începând de marţi, 31 martie. Acţiunea a fost concepută special pentru promovarea noului album Kasabian.

"După ce vor asculta puţin din această piesă, oamenii vor înţelege de ce este primul cântec lansat de pe noul album: ea spulberă uşile de la intrare. Am dorit să obţinem un stil inspirat de Beastie Boys şi Clash", a declarat Serge Pizzorno, chitaristul trupei britanice.

Tot pe 31 martie va fi lansat şi videoclipul piesei ?Vlad The Impaler?, care va fi postat împreună cu melodia pe site-ul kasabian.co.uk la ora 7:30 GMT, pe 31 martie.

Piesa "Vlad The Impaler" va putea fi descărcată gratuit timp de patru zile, până la miezul nopţii, pe 3 aprilie.

"Fire" este numele următorului single al trupei Kasabian, acesta urmând a fi lansat pe 1 iunie. Albumul "West Rider Pauper Lunatic Asylum" va apărea pe piaţă pe 8 iunie.

Trupa Kasabian a concertat în 2007 şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B'estfest. Formaţia este compusă din Tom Meighan (voce), Chris Edwards (bass), Sergio Pizzorno (chitară, voce) şi Chris Karloff (chitară şi keyboard).

Primul album lansat de trupă s-a numit chiar ?Kasabian? (2004), şi a fost foarte bine primit de public dar şi de critici, britanicii fiind asemuiţi cu Oasis.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vlad Tepes
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close