Antena 3 CNN Show Showbiz Kate Winslet a fost desemnată simbolul frumuseţii naturale

Kate Winslet a fost desemnată simbolul frumuseţii naturale

Kate Winslet a fost desemnată simbolul frumuseţii naturale
Sursa foto: kate winslet
21 Apr 2009   •   18:15

După ce anul acesta a primit un premiu Oscar, actriţa Kate Winslet a fost desemnată acum simbolul frumuseţii naturale, în detrimentul legendarei actriţe Audrey Hepburn, relatează The Sun.

Kate Winslet a jucat recent în pelicula ?The Reader? (Cititorul), dar este cunoscută şi pentru rolul său din filmul ?Titanic?. Printre atuurile actriţei britanice se numără tenul său de invidiat care nu are nevoie de multe artificii de machiaj. Vedeta a fost desemnată simbolul frumuseţii naturale în urma unui sondaj la care au participat 3.000 de bărbaţi şi femei.

Poziţia a doua în acest clasament a fost ocupată de legendara actriţă Audrey Hepburn, protagonista filmului "Mic dejun la Tiffany's". Ea a fost urmată, în ordine, de Kelly Brook, Cheryl Cole, Angelina Jolie şi Scarlett Johansson.

Kate Winslet s-a născut pe 5 octombrie 1975, în Reading (Marea Britanie), şi provine dintr-o familie cu un bogat trecut artistic. Bunicii ei au deţinut un teatru iar părinţii ei au fost actori de teatru.

La numai cinci ani Kate Winslet şi-a făcut debutul pe scenă, iar la 13 ani a apărut pentru prima oară la televiziunea britanică. Patru ani mai târziu a primit şi primele critici favorabile pentru rolul său din filmul ?Heavenly Creatures? regizat de Peter Jackson, în 1994.

Winslet este cunoscută şi pentru rolurile sale din "Titanic", "Raţiune şi simţire", muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut" sau în rolul spălătoresei care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000).

Kate Winslet a jucat şi în filme independente, printre acestea numărându-se "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", film în care a evoluat alături de Jim Carey.

Kate Winslet este căsătorită cu regizorul Sam Mendes (cunoscut pentru filmele "American Beauty" şi "Drumul spre pierzanie"). Cei doi au un băieţel de cinci ani iar Winslet mai are o fiică dintr-o căsătorie anterioară.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kate Winslet
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close