Antena 3 CNN Show Showbiz Katherine Jackson vrea să angajeze detectivi particulari pentru a elucida moartea megastarului

Katherine Jackson vrea să angajeze detectivi particulari pentru a elucida moartea megastarului

Katherine Jackson vrea să angajeze detectivi particulari pentru a elucida moartea megastarului
Sursa foto: Katherine Jackson
05 Aug 2009   •   13:59

Mama lui Michael Jackson este hotărâtă să angajeze detectivi particulari pentru a descoperi cum a murit fiul său. Katherine Jackson, în vârstă de 79 de ani, crede că megastarul a fost ucis şi vrea să-l vadă pe criminal după gratii.

Mai mult, atât mama cât şi tatăl lui Michael vor să dea în jdecată compania AEG, care s-a ocupat de organizarea concertelor pe care acesta urma să le susţină la Londra. Cei doi consideră că reprezentanţii companiei au contribuit la moartea Regelui Pop.

Potrivit unei surse a publicaţiei The Sun, Joe Jackson este convins că organizatorii concertelor sunt vinovaţi de moartea fiului său. ?Joe a fost obsedat de rolul AEG în moartea fiului său, de la inceput şi a cerut să vadă contractul încă de atunci. Nu avea încredere în ei şi i-a spus şi lui Michael acest lucru", a declarat sursa.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, în urma unui stop cardiac. Autorităţile încă investighează circumstanţele morţii megastarului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close