Antena 3 CNN Show Showbiz Keanu Reeves, în proces. Actorul a fost găsit nevinovat de lovirea unui fotograf

Keanu Reeves, în proces. Actorul a fost găsit nevinovat de lovirea unui fotograf

Keanu Reeves, în proces. Actorul a fost găsit nevinovat de lovirea unui fotograf
22 Sep 2008   •   22:55

În urmă cu un an, un fotograf al unei reviste de scandal l-a dat în judecată pe Keanu Reeves pentru că ar fi încercat să-l lovească în mod intenţionat cu maşina. Însă, celebrul actor a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de violenţă care îi fuseseră aduse.

?Nu există dovezi potrivit cărora Keanu Reeves să-l fi lovit sau măcar să-l fi atins pe fotograf.? a declarat în timpul unei audieri a procesului, Elisabeth Grimes, judecătoare la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. ?Pur şi simplu, ceea ce a declarat fotograful nu s-a întâmplat. În mod clar, domnul Reeves a vrut doar să plece cu maşina.? a mai adăugat aceasta.

Fotograful Alison Silva l-a dat în judectă pe Reeves, anul trecut, pentru rănile pe care i le-ar fi produs lovindu-l cu Porche-ul lui, în timp ce dorea să plece din faţa unei clinici din Los Angeles. Judecătoarea, însă, a decis că acuzaţiile aduse nu sunt fondate şi că Silva s-a împiedicat şi a căzut. Mai mult, potrivit acesteia, Reeves ar fi fost, de fapt, cel atacat, deoarece fotograful ar fi încercat să-i oprească maşina punând mâinile pe capotă.

Potrivit Reuters, Keanu Reeves a declarat că fotograful a încercat să blocheze drumul maşinii, dar că nu a încercat să-i facă nici un rău. Silva l-a mai acuzat pe Reeves şi de neglijenţă, iar judecătoarea a declarat că această parte a procesului se va desfăşura în octombrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close