Antena 3 CNN Show Showbiz Kevin Costner, tată pentru a şaptea oară

Kevin Costner, tată pentru a şaptea oară

Kevin Costner, tată pentru a şaptea oară
17 Mar 2010   •   21:24

La 55 de ani, Kevin Costner va deveni tată pentru a şaptea oară. Anunţul a fost făcut miercuri chiar de actor, în cadrul unui interviu acordat revistei germane Bunte, citată de AFP.

?Soţia mea va naşte în luna iunie?, a spus actorul american. Costner este căsătorit cu Christine Baumgartner, un fost manechin german în vârstă de 35 de ani, cu care mai are doi copii, un băiat de un an şi unul de doi ani. Cei doi şi-au cumpărat o vilă în Berlin, susţine publicaţia citată.

Kevin Coster şi Christine Baumgartner sunt căsătoriţi de şase ani. Actorul mai are trei copii în urma unui fost mariaj cu Cindy Silva, o colegă de facultate de care a divorţat în 1994. Liam, în vârstă de 11 ani, este rezultatul unui alt mariaj încheiat, cu Bridget Rooney.

Costner s-a născut în anul 1955 într-o periferie săracă a oraşlui Los Angeles. Este licenţiat în ştiinţe economice şi şi-a început cariera de actor la 27 de ani. Primele sale roluri importante au fost cele din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea serialului "Incoruptibilii" (1987).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: tata
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close