Antena 3 CNN Show Showbiz Knut, ursul polar este "star-ul" unui film documentar (FOTO)

Knut, ursul polar este "star-ul" unui film documentar (FOTO)

Knut, ursul polar este "star-ul" unui film documentar <font color=red>(FOTO)</font>
03 Mar 2008   •   10:41

Knut, faimosul urs polar, este starul unui film documentar care prezintă detalii ale primului său an de viaţă în cadrul grădinii zoologice din Berlin. ?Knut Und Seine Freunde? (Knut şi prietenii) a avut premiera duminică şi va fi difuzat în cinematografele din Germania începând de joi. Regizat de Michael Johnson, filmul prezintă modul în care a fost salvat Knut după ce acesta a fost abandonat de către mama sa.

GALERIE FOTO CU STAR-UL KNUT

Este prezentat felul în care a fost hrănit pentru prima oară cu biberonul şi apoi cum se hrăneşte dintr-o găleată plină cu peşte congelat. Acelaşi documentar prezintă în paralel şi povestea unei familii de urşi polari din Antarctica şi o pereche de pui de urşi polari din Belarus.

Knut a fost crescut de către oameni ceea ce a iscat controverse printre organizaţiile de protecţie a drepturilor animalelor, care considerau că era mai bine dacă era lăsat să moară decât să fie crescut de oameni.

În prezent Knut nu mai este un ursuleţ, el având dimensiuni uriaşe, şi nu se mai află în contact direct cu cei care l-au îngrijit.

sursa foto: sky news

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close